среда, 13 сентября 2017 г.

Антиколектори

Послуги антиколектора та допомога кредитним боржникам

У вас з'явилася заборгованість, і кредитори не дають спокійно жити?

Або ви втратили спокій з-за постійних вимог погасити борг? Допомога боржникам від антиколектори – це перший крок до вирішення проблеми.

Фахівці сайту допоможуть вам, надавши перший рада безкоштовно.


ЯКІ ПОСЛУГИ ПРОПОНУЮТЬ АНТИКОЛЕКТОРИ?

Антиколектори – це фахівці зі знаннями законів, ділового етикету і психологічних прийомів переконання. Вони допомагають боржникам звести до мінімуму негативні наслідки прострочення повернення позичених грошей:

  • Вивчають документи, виявляють незаконні пункти договорів кредиту або позики.
  • Проводять переговори з стягувачами або їх представниками (колекторами).
  • Оскаржують умови угод, що не відповідають вимогам правових норм.
  • Працюють над зменшенням санкцій за невиконання договору.
  • Проводять роботу по реструктуризації боргу або перегляду графіка платежів.
  • Захищають боржника та його сім'ю від незаконних дій (погроз, шантажу, образ) колекторів.
  • Складають заяви в правоохоронні органи, спілкуються з працівниками поліції та інших силових структур.

Перелік послуг антиколекторів широкий і залежить від конкретної ситуації. Точно визначити, що повинен зробити фахівець, вийде тільки після вивчення всіх документів і обставин справи.

ПЕРЕВАГИ ЗВЕРНЕННЯ ДО АНТИКОЛЕКТОРІВ

Наші співробітники мають великий досвід роботи у врегулюванні фінансових конфліктів. Допомога боржникам від антилколлектора допоможе:

Захистити себе і близьких від незаконних дій стягувачів боргів, адже фахівець знає, як змусити колекторів вести себе коректно і в межах закону.

Зменшити суму боргу та штрафів за прострочення. У більшості випадків договори кредиту або позики містять незаконні умови, заперечуючи які вийти знизити штрафні санкції.

Не брати участь у переговорах з представниками банку або колекторського агентства – професіонал зробить це за вас.

Зібрати докази і грамотно відстояти інтереси в суді (якщо у вас уже розпочато судовий розгляд). А за умови вже прийнятого рішення оскаржити його або захистити права в ході виконавчого провадження.

Для отримання користі від послуг антиколектора слід переконатися в його професіоналізмі, інакше можна даремно витратити гроші. Щоб знайти гідного юриста звертайтеся на сайт. Тут працюють тільки грамотні фахівці, що володіють досвідом антиколекторної діяльності. Вони допоможуть швидко і професійно відстояти свої права, захистити себе від свавілля «вибивачів боргів», зменшити завищені штрафи та пені, нараховані на суму боргу. З правовою підтримкою від порталу ви зможете знайти вихід із самої складної фінансової ситуації.

Топ-5 причин, по яких варто звернутися до антиколлектору

1. Незаконні дії колекторів

Якщо ви зіткнулися з незаконними діями «вибивачів боргів», то антиколектор – ваш перший помічник. Він допоможе правильно скласти звернення в колекторське агентство, підібрати потрібну правову норму для переговорів, а також досліджує кредитний договір і оцінить обставини загалом.

На нашому сайті доступна консультацію професіонала по роботі з колекторськими компаніями. Вона може бути платною чи безкоштовною, але і в першому, і в другому випадку ви отримуєте реальну допомогу боржникам від антиколектора.


  • Допомога боржникам від антиколектора передбачає:
  • Формування письмових звернень в банк або агентство.
  • Друк потрібних нормативних актів і роз'яснень до них.


2. З'ясування законних прав колекторських контор

Ви можете отримати письмову консультацію на сайті або очну при візиті в офіс. Ви дізнаєтеся, що в українському законодавстві не закріплені норми, що регулюють діяльність колекторів, і чим це допоможе у вашому конкретному випадку.

У час консультації антиколектор пояснить вам ваші права, які стосуються спілкування з співробітникам колекторського агентства. Ви отримаєте корисні рекомендації про те, як убезпечити себе від незаконних дій «здирників боргів», уникнути реалізації необов'язкових кроків, до яких вас спробують примусити, погрожуючи небажаними наслідками.

3. Виникнення спорів з банками за кредитами

Часто нездатність погасити борг продиктована життєвими обставинами. Позичальник просить у банку полегшення умов, а банк не йде назустріч. Це стає причиною спорів, які розглядаються в суді. У такому разі антиколектори виступають безпосередніми учасниками судочинства.

4. Як розмовляти колекторами

Переконайтеся в тому, що компанія, предъявляющая фінансові претензії, має право стягнути борг. Наступний крок — звернутися до антиколлектору. Обов'язковий пункт відносин з антиколлетором - складання довіреності, на підставі якої юрист буде уповноважений представляти ваші інтереси перед кредитором.

5. Наслідки банкрутства фізичних осіб

Громадянин, який визнаний банкрутом, звільняється від обов'язку виплачувати борги. Але колектори продовжують спроби витребування боргу. Припинити це допоможе професійний кредитний антиколектор.

Якщо у вас виникли проблеми з виплатою позики – не відкладайте вирішення питання, звертайтеся за професійною юридичною допомогою боржникам від антиколектора. Не тягніть до передачі справи в суд. Звертайтеся до нас за консультацією, щоб уникнути неприємних ситуацій.